Raad van commissarissen

Fahad Kazim

Fahad Kazim

Chairman
De heer Fahad Kazim heeft een internationale financiële opleiding genoten. Momenteel is hij werkzaam bij Meraas, Dubai waar hij als bestuurder verantwoordelijk is voor o.a. Dubai Parks en Resorts, Dubai Hills en Dubai Inn.
Nada Al Terkawi

Nada Al Terkawi

Member
Mevrouw Nada Al Terwaki is de Chief Business Support Officer bij North 25 Project Management. Als voornaam lid van het management team is ze verantwoordelijk voor CRM, Human Resources, Administration, Procurement en Information Technology. Ze draagt tevens bij aan de oprichting van nieuwe dochterondernemingen, governance framework, bedrijfsstrategieën en doelstellingen, workforce architecture, marketing en is actief lid van verschillende interne commissies.
Ruud Hopstaken

Ruud Hopstaken

Member
De heer Ruud Hopstaken heeft een graad in bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waarna hij een postdoctorale opleiding accountancy gevolgd aan de Katholieke Universiteit Brabant. Tijdens zijn carrière werkte hij achtereenvolgens bij KPMG, Financieel Dagblad en PWC. In 2004 werd hij benoemd tot vice-voorzitter van de raad van bestuur van het Amsterdams Medisch Centrum van de Universiteit van Amsterdam. Vanaf 2014 besloot hij om zijn aandacht te geven aan verschillende opdrachten. Hij dient ook diverse besturen en commissies.