• Technologie

  Technologie

  Iedereen zijn eigen medicijnfabriekje
 • Over ons

  Over ons

  Het ontwikkelen van een enkele behandeling met langdurig effect
 • Technologie

  Technologie

  Vector, gen, indicatie; het brengen van de juiste combinatie naar de patient
 • Technologie

  Technologie

  Mogelijke gentherapie voor reumatoïde artritis, een enkele behandeling met langdurig effect
 • Technologie

  Technologie

  Gentherapie voor artritis
 • HOME 767 310 02
 • HOME 767 310 01

Over ons

Arthrogen is een biofarmaceutisch bedrijf, dat gentherapie voor chronische lokale ziektebeelden ontwikkelt.

Technologie

Gentherapie staat voor een nieuwe generatie medicijnen, die veelal na een enkele behandeling een blijvend effect beogen.

 

Ontwikkelingen

Arthrogen ontwikkelt een portfolio van nieuwe gentherapie producten.

Laatste publicaties

Empty Capsids and Macrophage Inhibition/Depletion Increase rAAV Transgene Expression in Joints of Both Healthy and Arthritic Mice....

Intra-articular etanercept treatment in inflammatory arthritis...

Preclinical Potency and Biodistribution Studies of an AAV 5 Vector...

Safety, Biodistribution, and Efficacy of an AAV-5 Vector Encoding Human Interferon-Beta (ART-I02)...

Laatste nieuws

'First cohort enrolled in trial with innovative gene therapy for arthritis'. Lees het volledige artikel hier.

Op 13 Juni gaat het jaarlijkse Europese congres voor de Reumatologie weer van start. Dit jaar wordt de EULAR gehouden in de RAI in Amsterdam. Arthrogen heeft gedurende het congress beschikking over een hospitality suite om gasten en geïnteresseerden te kunnen ontvangen. Wil u een afspraak met de CEO of de COO, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Klinische studie ART-I02 fase Ib in NL nu ook open voor patiënten met hand osteoartritis. Zie voor meer informatie proefpersoon.nl

Op 16 mei gaat de ASGCT weer van start in Chicago. Namens Arthrogen zullen aanwezig zijn: Robert Jan Lamers (CEO), Janneke Meulenberg (COO) en Sabine van der Sanden (Senior Scientist). UIteraard staan zij weer open voor het maken van nieuwe connecties! Voor het maken van een afspraak, stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens de BioEurope Spring in de RAI 12-14 maart, zal Arthrogen aanwezig zijn en vertegenwoordigd worden door Robert Jan Lamers (CEO) en Janneke Meulenberg (COO).

Robert Jan Lamers (CEO) en Janneke Meulenberg (COO) zullen aanwezig zijn op de J.P. Morgan Heathcare conferentie 2018 in San Francisco in januari. Geïnteresseerd in een 'meet and greet'? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden.

Janneke Meulenberg (COO) en Ingrid de Vries (Research Technician) zullen aanwezig zijn op het Cell Therapy Manufacturing & Gene Therapy Congress 6 – 7 December 2017 in de RAI, Amsterdam.

Op woensdag 20 september zal Janneke Meulenberg, COO, spreken op het congres Phacilitate in Berlijn. Ook de CEO van Arthrogen, Robert Jan Lamers, is aanwezig

Arthrogen's COO, Janneke Meulenberg, presenteert op woensdag 13 september de case study: Production Platforms for RA Gene Therapy Applications op de 'Cell and Gene Therapy Manufacturing' conferentie in Londen